Kamp 1. Divisjon

Moss Hockey - Manglerud Star 2 - 4

Moss Hockey spiller en god kamp hjemme mot serielederen, men tross ledelse etter første periode ble det for mye å stå imot de neste to periodene.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (13.11.2013)Foto: Joakim Bekkåsen (Moss Avis)
Målscorere Moss Hockey:
Alf Olsen, Kenneth Larsen

Assist:
Joakim Wirkola, Henrik Bodeström


Atrikkel i Moss Avis:
Sliter med poengfangstenPå tross av tap mot serielederen Manglerud Star skal spillerne i dag ha all honnør for at de går ut og gir alt til siste slutt! For første gang på lenge skal man slite for å finne noen som ikke ville hele veien, men mot et lag som Manglerud trengs det mer enn 2 rekker for å holde helt inn.


Første perioden er vi utrolig effektive de første 10 minuttene. Manglerud går ut hardt helt fra start og presser oss bakover. Men Moss Hockey klarer å holde unna, og allerede etter 3.24 setter Alf Olsen pucken i mål. 5 minutter senere er det Kenneth Larsen sin tur når han får et pass fra Bodeström. Han er kald og drar seg forbi keeper og setter inn Moss sin 2. scoring for dagen. Manglerud presser hardt ut perioden, men Kristaps Stigis i mossemålet gjør ingen feil, og lagene går til pause med 2-0 på tavla.


I andre periode fortsetter Manglerud å kjøre på. Men samtlige mossespillere gjør alt de kan for å stå imot, og klarer det til gangs. etter 10 minutter klarer dog Manglerud å redusere til 2-1. Mer fikk de ikke til i andre periode. 


I tredje periode ser man at flere mossespillere er slitne men ledelsen bærer dem videre. Men etter 11 minutter klarer ikke Moss Hockey å holde unna lenger. Manglerud scorer 3 mål og fastsetter sluttressultatet til 2-4.


Det er ingen grunn til å henge med hodet etter denne kampen. Selv med tap er denne kampen en av de bedre gjennomførte av Moss Hockey. Med noen mann mer å bytte mellom kunne ledelsen holdt helt inn. Dagens mosse-spiller blir igjen Kristaps Stigis. Med 50 skudd mot mål (som i seg selv er et veldig høyt tall til og med i hockey sammenheng) og bare 4 baklengs kan man bare være kjempe fornøyd med innsatsen. Nå er det bare å hvile ut før Moss Hockey setter nesa mot Bergen og 2 tøffe kamper den kommende helgen. Man kan vel ikke annet enn å håpe på full pott og at 6 poeng blir med hjem til Moss.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!