Kamp 1. Divisjon

Kongsvinger - Moss Hockey 5 - 0

Nummer to på tabellen ble for sterke for Moss Hockey selv om "begge" lag spilte på bortebane.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (01.11.2013)Foto: Magnus Johannessen (Moss Avis)
Ingen mål eller assist.


Artikkel i Moss Avis:

To gode perioder var ikke godt nokNok en gang gikk Moss Hockey av banen uten poeng. Mot normalen spiller Moss veldig godt defensivt i begge de to første periodene, men det hjelper lite når man ikke også kommer seg fram på banen og scorer mål.


Første periode holder Moss Hockey følge med vertene og vel så det. Ingen av lagene kommer dog til noen stor mulighet før det står igjen 3 minutter, og Moss Hockey's back Patrick Wessel pådrar seg noe som ser ut som en veldig hardt dømt 2 minutter. Kongsvinger er nådeløse og tar ledelsen 1-0 bare 25 sekunder senere. Mer skjer ikke i denne perioden.

Den andre perioden blir ganske lik den første, men Kongsvinger har pucken mest. Begge lag klarer å spille seg igjennom hvert sitt powerplay uten av noen av lagene klarer å score. Men snaue 10 sekunder etter at Moss er fulltallige, og det bare gjenstår 1 minutt av perioden, øker kongsvinger ledelsen til 2-0.

Den tredje perioden er det bare ett lag på banen. Allerede 1 minutt og 43 sekunder ut i perioden øker Kongsvinger igjen ledelsen. Moss prøver innimellom på en kontring, men får ikke pucken i nettet. Når det står igjen 5 minutter er samtlige på mosselaget helt tomme for krefter, og i løpet av 8 (!!!) sekunder scorer Kongsvinger 2 mål og fastsetter sluttresultatet til 5-0.


Alt var altså ikke like svart hele veien som resultatet viser. 2 veldig gode perioder defensivt, men ellers ikke veldig mye å skryte av. Men vi må heller ikke glemme at vi møtte nummer 2 på tabellen. Med en full stall og med noen marginer på vår side kunne fort dette resultatet sett helt annerledes ut.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!