Kamp 1. Divisjon

Moss Hockey - Furuset 1-4

- Dette er den dårligste kampen vi har spilt i år, sa hovedtrener Per Christian Knold til Moss Avis.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (16.10.2013)Foto: Geir Hansen (Moss Avis)

(0-2, 0-2, 1-0)


Målscorer Moss Hockey:   
              Anders Olafsen

Assist:
              Patrick Wessel
Artikkel i Moss Avis:
Blytung hockeykveld
Nok en gang må Moss Hockey se seg slått hjemme på egen is.
I dagens kamp vil gutta mye mer enn de klarer å prestere, og det synes veldig godt.
Pasninger havner overalt hvor de ikke skal og kontrollen på hvor motstandere befinner seg er til tider totalt fraværende.
De fleste skuddene og målene kommer fra Furuset spillere som får stå helt alene og udekket rett framfor Moss sitt mål.

I første periode ser det ut som Moss Hockey ønsker å gå hardt ut, men det varer bare noen få minutter før Furuset tar fullstendig kontroll og styrer spillet. Men det tar de mer enn 16 minutter før de klarer å plassere første pucken i mål, og da ene og alene fordi Moss Hockey sin målvakt Kristaps Stigis står som en vegg bakerst. 9 Sekunder før perioden er over klarer igjen Furuset å lure pucken i mål, og perioden ender 0-2.

Den andre perioden er det bare ett lag på banen mot en god Keeper fra Latvia. Etter 4 minutter pådrar Moss Hockey seg sin og kampens første utvisning, noe Furuset benytter seg av og øker ledelsen ytteligere. Før perioden er over scorer et fullt kontrollerende Furuset lag sitt siste mål for dagen og denne perioden ender også 0-2 (0-4 totalt)

Den siste perioden har vel Furuset innsett at denne kampen er vunnet, og de slipper Moss litt inn i kampen igjen. 3.33 inn i perioden får Anders Olafsen en av få pasninger som treffer rett, han kommer alene mot keeper og klarer å redusere til 1-4. Stort mer skjer ikke i denne omgangen, det bølger mye fram og tilbake. 


Trener Per Christian Knold påpeker at det har vært få på trening den siste uken pga skader og sykdom. Dette preger helt klart denne kampen. Før kampen blir Trym Hansen hentet opp fra Kråkene 2 da vi har en back langtids skadet, en syk, og en som er tilbake etter et kort skadeavbrudd og ikke helt i 100 enda. Trym gjør en helt grei kamp og er ikke dårligere enn resten i dag. Hadde det ikke vært for Kristaps Stigis ville nok resultatet vært mye styggere enn de ble til slutt, og Niklas Kullström fortsetter å vise at han vil mer.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!