Kamp 1. Divisjon

Grüner - Moss Hockey 3 - 2 e.e.o

Moss Hockey klarte i dag å ta til seg sesongens 3 poeng på bortebane. En tett og jevn kamp tippet til slutt i Grüner sin rettning.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (12.10.2013)Foto: Magnus Juhannessen (Moss Avis)


Målscorere Moss Hockey:
Johan Björklund, Nicolai Haugen

Assist:
Edgars Cermnihs (2), Johan Björklund,
Joakim WirkolaArtikkel i Moss Avis:
Tapte på sudden death
Kampen i dag ble tett og hard. Grüner hadde puck veldig mye og ville det lille ekstra.

I første periode er det mye enveiskjøring mot Moss Hockey sitt mål, og Grüner får annulert en scoring etter at målet er ute av stilling. Men likevel klarer Moss og score det første målet, og holder ledelsen ut omgangen. (0-1)

I andre omgang klarer Grüner å lure pucken i mål allerede etter 11 sekunder. Moss kommer tilbake, og etter 30 minutter kommer Edgars Cermnhis seg rundt mål og får 2 sjanser til å score, men pucken blir klarert ut til Nicolai Haugen som setter pucken i mål. 5 Minutter senere blir Niklas Kullström taklet bakfra inn i vantet med hodet først, for så å få slått en kølle mot seg mens han ligger nede. Dommer velger å ikke blåse, og Grüner klarer da å redusere til 2-2 mens Moss Hockey er mer opptatt av sin skadede spiller. Omgangen ender dermed 2-1 og totalt 2-2.

Tredje omgang bølger en del fram og tilbake. Grüner holder fortsatt pucken mest, men ingen av lagene klarer å score. Et lite sekund før omgangen er ferdig får Moss Hockey en utvisning mot seg, noe som gjør starten på ekstraomgangen vanskelig.

I ekstraomgangen er det stort sett enveiskjøring. Moss Hockey har en mann utvist, og før minuttet har gått får vi enda en mann i utvisningsboksen. Det blir dermed spill 5 mot 3. Vi står imot de første 3 minuttene, men så klarer Grüner å lure pucken inn bak Kristaps Stigis og avgjør kampen.Dette ble en kamp hvor Grüner hele tiden ville mest, men fikk lite til. Moss Hockey Spilte veldig disiplinerte og scoret 2 ganger på de få sjansene som bød seg. Kampen ble nok også preget av en del utvisninger. Moss Hockey hadde en liten stund så mange som 3 spillere i utvisningsboksen samtidig. Kristaps Stigis er igjen en redningsmann for Moss Hockey og sørger for at Moss Hockey tar med seg 1 poeng hjem.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!