Kamp 1. Divisjon

Moss Hockey - Comet Halden 2 - 4

Nok et tap på hjemmebane for Moss Hockey. Comet viste seg å være et nummer for store totalt sett i dag.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (09.10.2013)Foto: Geir Hansen

(0-2, 0-2, 2-0)


Målscorere Moss Hockey:
Kevin Östh (2)

Assist:
Ole Martin Brynthe


Artikkel i Moss Avis:
Vi tapte for et bedre lag

Artikkel i Halden Arbeiderblad:
Comet vant i Moss
Kampen i dag viser det samme som de siste kampene til Moss Hockey. Bakover mangler vi en del, men framover er vi tidvis veldig farlige. I dag stilte Moss Hockey og med en back mindre enn de siste par kampene, og det merkes godt. Med 4 backer blir det veldig mye spilletid for enkelte spillere.

1. Periode starter stort sett med at Comet Halden scorer et mål. Allerede etter 1 minutt og 58 sekunder må Kristaps Stigis se pucken i eget mål. Comet fortsetter å dominere første halvdel av perioden og scorer enda et mål til. Halvveis i perioden løfter mosselaget seg en god del og har et par veldig store målsjanser, men Comet's keeper gjør ingen feil og avverger.

2. Periode starter som den første. Comet vil mer samtidig som vi gjør noen ganske stygge feil pasninger i egen sone. Feil bakover på banen for Moss Hockey viser seg igjen at blir straffet. Comet scorer to ganger i perioden og leder komfortabelt 0-4 når perioden ender.

3. Periode har Comet slakket av på tempoet en del med trygg ledelse. Det blir en del utvisninger som egentlig heller ikke legger spessielt stort preg på kampen. Moss Hockey klarer derimot å redusere 2 ganger ved Kevin Östh som mer eller mindre gjør hele jobben selv.


Alt i alt ser vi at Moss Hockey ikke er veldig mye dårligere enn motstanderen. Vi blir straffet bakover på banen ved feil vi selv gjør, noe man ikke kan ha på dette nivået. Kevin Östh blir kåret til dagens beste mossespiller, men vil også trekke frem Kristaps Stigis som stoppet 48 av 52 skudd på mål i denne kampen. Han hadde tidvis mye å gjøre og hadde enkelte kjempe redninger. Skudd-statestikken endte forøvrig 30 - 52, noe som også viser hvem som var mest frempå i denne kampen.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!