Kamp 1.divisjon

Moss Hockey - Hasle/Løren 5 - 7

Moss Hockey gikk på sitt andre tap på hjemmebane tross godt offensivt spill.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (02.10.2013)Foto: Joakim Bekkåsen (Moss Avis)


(1-3, 1-3, 3-1)

Moss Hockeys Målscorere:
Thomas Mathisen, Johan Björklund,
Kevin Östh, Niklas Kullström, Patrick Wessel

Assist av:
Niklas Kullström, Alf Olsen, Anders Olafsen,
Johan Björklund, Joakim Wirkola, Kevin Östh


Artikkel i Moss Avis:
Moss Hockey tapte igjen

Moss Hockey gikk på sitt 2. tap av 2 mulige på egen is. Resultatet i dag er misvisende om vi ser på det offensive spillet, men defensivt var laget dessverre ikke gode nok. I de to første periodene er vi veldig gode framover, men alt for trege til å komme hjem igjen.

1. Periode starter med at vi får et mål bakover allerede etter 1.18, men vi klarer å slå tilbake bare 2 minutter senere. Dette hjelper lite når Moss Hockey sliter med å komme tilbake til egen sone for å forsvare seg før Hasle/Løren er ferdig med sine angrep, noe som fører til at de scorer 2 enkle mål til før perioden er over og ender 1-3.

2. Periode er ganske lik den første perioden. Hasle/Løren scorer først og Moss Hockey reduserer. Så kommer igjen noen enkle feil i hjemmelagets forsvarsspill som gjør at gjestene igjen klarer å putte pucken enkelt i hjemmelaget sitt nett. Perioden ender som den første perioden med 1-3 og 6-2 totalt.

3. Periode kommer et nesten nytt Moss Hockey på banen. De er tøffere og raskere. Moss Hockey reduserer 2 ganger før Hasle/Løren klarer å komme igang og scorer sitt 7. og siste mål. Moss Hockey må avslutte de siste 5 minuttene med en mann på isen etter at Johan Björklund pådrar seg en 5+20 utvisning og må forlate banen. På tross av dette klarer Patrick Wessel å bryte Hassle/Løren's powerplay og setter pucken sikkert i mål og fastsetter sluttresultatet til 5-7.

Kampen i sin helhet er svak av hjemmelaget. Hele 8 ganger har Hasle/Løren en spiller eller mer mindre på isen uten at Moss Hockey er i nærheten av å utnytte seg av dette. Selv fikk Moss Hockey bare 3 utvisninger, i tillegg til 5+20 som kom i sluttminuttene, gjestene scoret på en av disse powerplayene.

Selv om dette resultatet nok ikke lyver i dag er laget godt med framover, og kunne scoret dobbelt så mange mål. Bakover i dag vil jeg trekke fram Charlie Rosendahl som gjør en solid innsats og blir kåret til banens beste Mossekråke. Han involverer seg mye i spillet og er godt synlig. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!