Kamp 1.divisjon

Moss Hockey - Narvik 3 - 4

(Foto: Magnus Johannessen)
Kråkene måtte se seg slått da Narvik besøkte Moss Ishall.

Ved Ole Moe
Oppdatert: (22.9.2013)(1-1, 1-2, 1-1)
(Tilskuere: 136)

Målscorere for Moss Hockey:
Charlie Rosendahl, Ole-Martin Brynthe, Thomas Mathisen.
Assist:
Morgan Berg, Niklas Kullström (2), Anders Olafsen, Alf Olsen, 


Artikkel i Moss Avis:
Tap i slitekamp for Moss

Artikkel Fremover.no (Narvik):
Skogfeldt godt fornøyd med seier

Artikkel i HockeyNorge.no:
NARVIK TOK FØRSTE STIKK I ØSTFOLD


Kråkene måtte se seg slått da Narvik besøkte Moss Ishall, men laget viste enda engang at de har lyst til å være med og spille hockey med de beste i divisjonen. Narvik er et av lagene som har høye målsetninger i år og er tippet blant de øverste. Likevel gjør Moss Hockey en god figur og følger de helt til døra.

Første periode presser Narvik veldig høyt og hardt fra start, likevel klarer Moss Hockey å putte den første pucken i mål først etter 6:30. Etter dette jevner ting seg litt ut, men Narvik klarer å redusere når det står et par minutter igjen.

I andre periode går Narvik ut som i første perioden, presser høyt og hardt. De klarer å score 2 ganger de første 5 minuttene før Moss Hockey får igang spillet sitt, og scorer 2-3 målet i powerplay etter 13 minutter. Resten av periode bølger det mye fram og tilbake.

Den tredje perioden er også veldig jevn. Begge lag vil mye, men igjen vil Narvik det lille ekstra og scorer sitt fjerde mål etter 8 minutter. Moss Hockey bruker bare under 2 minutter på å redusere til 3-4, men da er det allerede for sent. Moss tar ut sin keeper når det står igjen snaue minuttet uten at dette hjelper noe.

Niklas Kullström blir dagens beste "Kråke" med sine 2 assist og klassespill. Han viser igjen at han er "størst" på banen.Print artikkel Skriv ut artikkelen
22. Oktober 17:00
Moss Hockey Elite
Ski
Billetter på Ticketco

Ute banen: Stengt

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Haugesund 4 12
2 Storhamar YA 4 10
3 Moss Hockey 3 9
4 Hafrsfjord 4 7
5 Bergen 4 6
6 Astor 4 1
7 Ski 3 0
8 Astor 4 0
Se fullstendig tabell her