Serie premiere i 1.divisjon

Ringerike Panthers - Kråkene Moss Hockey 4-5!

Moss Hockey sjokkerte tilskuerne i Schjongshallen i kveld! De fleste trodde på forhånd at laget som er tippet helt i toppen av tabellen enkelt skulle dra iland dette, men det gikk ikke helt slik!

Ved Ole Moe
Oppdatert: (19.9.2013)(3-0, 1-2, 0-2, 0-0, 0-1)Målscorere for Moss Hockey:

Kevin Östh, Anders Olafsen, Martin Lillehjem, Ole Martin Brynthe (2)

Assist:

Ole Martin Brynthe, Morgan Berg, Anders Olafsen


Artikkel (og video) i Moss Avis:
Moss Hockey vant Serieåpningen

Her ser du hva Ringeriket Blad skriver om sine egne: 
Hakket i stykker av Kråkene

RingeriksAvisa har også en artikkel:
Moss tok 2 poeng etter straffekonk

Fremover.no skriver også om oss:
Sjokk-resultat i serieåpningenKampen startet dårlig for et mosselag som så ut som de var preget av nerver. Dårlige pasninger og ubesluttsomhet førte til at vertene tok ledelsen allerede etter to minutter, og øket ledelsen to ganger til før første periode var over.

I andre periode er det et helt annet mosselag som kommer på banen. Hva hovedtrener Per Christian Knold har sagt i pausen ser ut til å ha tent mosselaget umiddelbart. Allerede etter 3 minutter tar Kevin Östh med seg pucken inn i Ringerike sin sone, runder målet og setter pucken enkelt i nettet. Opphentingen er startet. Ringerike klarer igjen å øke ledelsen til 4-1 etter 17 minutter, men bare minuttet senere setter Anders Olafsen setter inn 4-2 målet med pasning fra Ole Martin Brynthe. Periode ender dermed 4-2, og Moss vinner periode fortjent 2-1 på tross av at vi må ta 4 utvisninger på 2 minutter.

Etter hvilen til 3. periode kommer Moss Hockey ut og fortsatte der de slapp etter 2. periode. Forskjellen nå er at de gir hjemmelaget mindre og mindre rom å spille på, og aggressiviteten er enda høyere. Ringerike slutter med fin spillet og spiller enda mer fysisk, noe som ser ut til å passe Moss ganske godt. Etter 5 minutter påtar Joakim Wirkola Karlsen seg en 2. minutter for interference, men dette skulle ikke stoppe Moss. I samme spillerminutt kaprer Morgan Berg pucken etter et dårlig pass av Ringerike. Han legger en tilnærmet perfekt pasning til Martin Lillehjem som setter pucken sikkert i mål. Moss utligner til 4-3 i undertall, noe som ryster hjemmelaget. 3 minutter før full tid sørger Ole Martin Brynthe for 4-4 og ekstraomgang. 

Ekstraomgangen (5 minutter 4 mot 4) startet Moss Hockey veldig friskt og tok kommandoen fra start. De presset på og hadde sjanser til å sette spikeren i Ringerike kista. Når det står igjen 1.40 av perioden får Ringerike også en mann utvist og vi spiller siste delen av periode 4 mot 3 uten at vi helt klarer å prikke inn avgjørelsen.

På straffer misser først Kevin Östh på sin mulighet, men det gjør også hjemmelaget. Så setter Ole Martin Brynthe fart og setter pucken enkelt mellom bena til Ringerike Keeperen. Ringerike bommer også på sine to siste muligheter, og da gjør det lite at Charlie Rosendahl ikke setter vår siste mulighet. Seieren og 2 poeng mot laget de fleste tipper skal ligge blandt de to øverste på tabellen i år er et faktum!


(Tabellen blir oppdatert når alle resultater er meldt inn)


Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!