I.L. Kråkene presiserer

Pressemelding

En noe unyansert og tabloid artikkel preger dagens Moss Avis, og klubben finner det hensiktsmessig å presisere detaljer rundt Årsmøtet og klubbens nye styre.


I dagens Moss Avis, datert den 27.4., er forsiden fylt med en snublende hockeyspiller fra I.L. Kråkene over overskriften «Isfront blant Kråkene», fulgt opp med stor dekning av årsmøtet over to sider, som bl.a. forsøker å gi inntrykk av alvorlig splittelse i ishockeyklubben og forsøkt valg-kupp.

 

Årsmøtet og valg ble gjennomført på lovlig og demokratisk måte, hvor flertallet naturligvis bestemmer utfallet. Det er positivt at mange valgte å delta på årsmøtet og viste engasjement. Det betyr at klubben er viktig for mange.

 

I.L. Kråkene har i løpet av de siste årene vokst jevnt og stabilt. Utebanen har blitt brukt flittig av klubbens medlemmer og andre, og tilbudet til SFO og barnehager har også blitt godt mottatt. Skøyte- og hockeyskolen har en jevn og god oppslutning av barn som har lyst til å lære seg å gå på skøyter og spille hockey. Vi skal heller ikke glemme kjelkehockeyen som har fått frem sentrale skikkelser på nasjonalt nivå i tillegg til at de har fått pris på NIF sin gala for noen år siden. Generelt så er det bare å fastslå at hockeyen er en populær idrett i Moss.

 

A-lagets veldig gode prestasjoner over tid og jevne stigning, fører naturligvis til økt oppmerksomhet om ishockey i Moss. For meg som er ny styreleder, så er det en stor glede å kunne være med på å løfte Moss på hockeykartet i Norge. Det er ingen uenighet om at vi skal ha et A-lag i 1. divisjon. Dette ble besluttet før årsmøtet, og var ikke på dagsorden.

 

Det er en felles forståelse blant styrets medlemmer, at klubben er gjensidig avhengig av både yngres og elite for å kunne eksistere. Dette er et gjensidig samspill, og begge er avhengig av hverandre.

 

Som en konsekvens av at Anders Syversen ikke fikk stemmer nok til en styreplass, så har styret enstemmig besluttet at hans oppgave som sportslig ansvarlig for A-laget fortsatt ivaretas av Anders Syversen. Dette gjør styret, fordi vi vet at oppkjøringen for A-laget til høsten ellers ville ha blitt veldig sårbart.

 

Det nye styret består av dedikerte medlemmer av I.L. Kråkene, som har klubben og hockey-idretten i sitt hjerte. Vi ønsker å fokusere på fremtiden, med et sterkt A-lag og en solid yngres avdeling, som på sikt vil være med på å utvikle nye, lokale talenter og helter til A-laget. Men vi skal også ha fokus på god og sunn drift, som kan ta høyde for utvikling.

 

 

Med vennlig hilsen

Knut Erik Hauslo
Styreleder I.L. Kråkene

Mobil +47 48003960Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!