Referat seriekamp 10-11 november

Haugesund - Moss Hockey 9-0 og 6-1

Helgens runde i Haugesund ble en suksess og laget kunne reise hjem til Moss med 2 seire, 4 poeng og en sikker tabelledelse.

Oppdatert: (12.11.2012)

Etter en grytidlig avreise fra Moss Ishall og 10-timers busstur over fjellet, var mange usikre på om bussen ville sitte igjen i beina på slitne spillere så Moss Hockey ville gå på sin første smell.

Men, gutta overrasket både støtteapparat og tilreisende og ga alt fra første dropp. Etter ca. 8 minutters spill starter målfesten og den stopper ikke før det står 9-0 på klokka. Med 41-12 i skudd sier det helt klart hvem som kjørte den første kampen.

(Perioderesultat 0-2, 0-4, 0-4)

Kevin Østh måtte gi seg etter oppvarminga pga en håndleddskade, men satser å være med igjen på søndag.

Målscorere for Moss hockey lørdag: David Åkerblom 3, Alf Marklund Olsen 2, Nicolai Haugen, Ole Martin Brynthe, Andre Bøen Eriksen og Thomas Mathisen.


Etter en hyggelig kveld på hotell i Haugesund hvor alle tar helgens kamper seriøst, er det duket for oppgjør 2. Nytt fra gårsdagens match er at Jan Håkon Dalen starter i mål. Moro for Dalen som endelig får sin debut for sesongen. Etter kampen igår visste Moss Hockey mer om motstanderen og det betyr at nå skulle de ihvertfall vinne mye. Det går som det pleier å gå, vanskelig å få til noe da man kanskje blir litt vel ivrig. Og da Haugesund tar ledelsen 1-0 i powerplay etter 6 minutter ble Moss Hockey vekket og overtok spillet mer og mer selv om pucken ikke ville finne nettmaskene. Pauseresultatet ble faktisk 1-0 til Haugesund, etter hele 2-15 i skudd.

Det skulle gå enda over 7 minutter ut i 2.periode før Moss Hockey klarte å få hull på byllen, men da var gutta igang og det var alddri noen tvil om hvor seieren ville ende. 6-1 til slutt er et greit resultat etter en dårlig start. Med 15-1 i målforskjell, 4 poeng hjem til Moss, mange spillere på scoringsstatistikken og begge keepere i aksjon må vi si oss meget fornøyd med helgen.

(Perioderesultat 1-0, 4-0, 2-0)
Målscorere for Moss Hockey søndag: David Åkerblom 2, Thomas Mathisen 2, Kevin Østh og Johan Bjørklund

Støtteapparat og spillere er kjempefornøyd med en meget vellykket, sportslig og sosial tur til Haugesund. Nå tar de utenlandske gutta noen velfortjente dager fri for å besøke familie og venner, før vi gleder oss til fortsettelsen og 3 hjemmekamper på rad her i SpareBank 1 Moss Ishall.


Kampene ble oppdatert "live" på I.L. Kråkene's facebookside og nærmere 500 personer fulgte innlegget i løpet av helgen. Veldig hyggelig å se at hockey interressen øker i Moss.

Tusen takk til våre supportere fra Kråkekølla som hadde tatt den lange veien over Haukelifjell for å støtte gutta fra Moss. Gøy å ha dere med :)

Moss Avis rapporterte fra Hagesund begge dager og du kan lese mer her:
Lørdagens kamp
Søndagens kamp

I Haugesund avis kan du også lese mer her
Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!