Referat seriekamp 4. november

Gjøvik - Moss Hockey 3-6 (1-2, 1-1, 1-3)

Moss Hockey er ubeseiret etter seieren i Gjøvik Fjellhall.

Oppdatert: (05.11.2012)Moss Hockey tok nok en seier borte mot Gjøvik søndag kveld, en kamp som var preget av mye fysisk kontakt og tøffe tak. 65 utvisningsminutter fordelt på begge lagene forteller mye om kampens gang.

Moss Hockey kom for øvrig raskest i gang med ledelse etter 4 minutter. Deretter fulgte lagene hverandre tett i 2.perioder og det sto 2-3 til Moss Hockey da 3.periode startet.

Nå viste Moss Hockey hvem som var det best trente laget og fastsatte sluttresultatet til 3-6.
Med Gjøvikspillere bokstavelig talt liggende strødd på isen etter kampen, kunne Moss Hockey reise hjem med 2 nye poeng og en serieledelse med 4 seire av 4 mulige.

Målscorere for Moss i kampen: Nicolai Haugen 2, Kevin Östh 2, Martin Lillehjem og Alf C Marklund Olsen.

Les mer i Moss Avis

Tanker om Gjøvik kampen fra Moss Hockey's trener

Søndag var det klart for vår 4 kamp for sesongen og en tøff kamp mot Gjøvik i en av Norges flotteste arenaer ventet. Vi ankom Gjøvik i god tid før kamp og satte igang med våre foreberedelser som vanlig. Vår «gameplan» var å angripe fra start, gå hardt ut å forsøke å kontrollere kampen fra første dropp – noe vi lykkes delvis med. Gjøvik mannskapet var godt forberedt de også og har mange bra spillere som har spilt hockey på et høyt nivå tidligere – anført spesielt av en utrolig god Cato Ødegaard som tidligere har spilt for både Lillehammer og Storhamar i Get-ligaen. Men kampen vinnes jo som kjent ikke med noen få spillere – men av hele laget og her ligger nok vår styrke.

Kampen ble litt rotete, med en dommer som var mer opptatt av å bruke den enn å la begge lag få spille hockey – fryktelig pirkete. Det gjør igjen til at Gjøvik delvis i perioder får kampen inn i sitt spor hvor de får dratt ned på tempoet i kampen, med mange stygge og direkte farlige taklinger mot våre spillere. Når vi får våre overtallsmuligheter begynner man å se den «virkelige» forskjellen mellom lagene, hvor vi kan benytte vårt tempo og da er det få lag i denne serien som holder følge med oss.

Vi vinner kampen 3-6 på en middels dag vil jeg si, og det jeg er mest fornøyd med isolert sett er at vi benytter oss av mulighetene vi får i overtall og scorer 3 powerplay mål.Neste hjemmekamp 07.11

Onsdag kveld er det duket for andre hjemmekamp denne sesongen når vi tar imot Ski Icehawks i SpareBank 1 Moss Ishall kl. 19:30.

Ski Icehawks kjenner jeg godt fra min tidligere tid i Ski hvor jeg spilte aktivt i perioden fra 1995 – 2001 og spilte sammen med 2 av dagens aktive Ski gutter André Iversen og Vidar Sundberg. Vi skal ha respekt for dette Ski laget vi møter denne gang fordi selvom de har gått på noen stygge tap i innledningen så har de tross alt vunnet klart mot Prinsdalen i serieåpningen, så dette gjør at vi skal møte ekstra skjerpet til denne kampen. At kampen også er litt av en «Derby-kamp» gjør at dette blir en kamp som alle i og rundt Moss setter litt ekstra pris på.

Til kampen onsdag spiller ikke Fredrik Hansen (syk), Patrick Helgesen (jobb), Daniel Jagiello (skadet/brukket hånd), samt Arild Syversen som er utenlands. Gledelig er det da at Alexander Syversen og Gustav Runbjer er tilbake til denne kampen.

Mvh
CoachPrint artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!