Referat seriekamp 28. oktober

Moss Hockey - Fana 10-1 (4-0, 4-0, 2-1)

Knusende seier over Fana og sportsinteresserte i Moss har funnet seg en ny lekegrind.

Oppdatert: (29.10.2012)I «navnendrede» SpareBank1 Moss Ishall går det videre i full fart. Det har gått nesten én uke siden sist kamp og denne uka har vi benyttet til å trene godt opp mot kampen vi spilte i går mot Fana. Historisk så ser jeg at det kan være en utfordring å opprettholde trykket og gløden i perioder hvor det går litt tid mellom hver kamp, fordi vi vil jo gjerne spille så mye som mulig også, men laget har holdt et fantastisk «go» hele veien.

Kampen i går er vel et slikt eksempel på at gutta var mer enn klare for å spille kamp, fordi vi kommer ut av 1 dropp i første periode med en fandenivolsk innsats, presisjon og entusiasme, foran et fantastisk publikum som nesten talte 300 totalt – Utrolig gøy for laget!!.

Vi styrer kampen og det tar ikke lang tid før første pucken sitter bak en etterhvert forfjamset Fana målvakt, fordi før perioden er over så har han måttet plukke ut totalt 4 pucker fra målet sitt.

Andre periode starter på samme måte som første, med et spillemessig overtak til oss, hvor vi flytter beina og pucken like fort som vi før kampen ble enige om at vi skulle gjøre og Fana målvakten måtte plukke ytterligere 4 pucker til ut av målet sitt, før han kunne få litt velfortjent hvile.

Siste periode faller «naturlig» nok tempoet noe ned i og med at Fana etterhvert blir fryktelig slitne, vi er også fornøyde med resultatet – og da blir det gjerne litt mindre tempo i kampene. Vi vinner en kamp hvor veldig mye av det vi trener på klaffer til punkt og prikke, spesielt i 1 og 2 periode, så en velfortjent seier til oss.

Målene ble scoret av: Nikolai Haugen 2, Christoffer Westreng 2, Johan Björklund, Martin Lillehjelm, Gustav Runbjer, Ole Martin Brynthe, David Åkerblom og Thomas Mathisen.

Banens beste ble Ole Martin Brynthe.

Vi håper jo at vårt publikumfrieri hjalp og at de kommer igjen til neste hjemmekamp som er Onsdag 07. Nov kl. 19:30.

Til slutt vil jeg bruke noen ord for å takke samtlige publikummere som kom for å støtte oss, og spesielt supporterne fra Kråkesvingen med «Hjælmen» i spissen. Jeg fikk sjansen til å snakke med noen av de etter kamp og dette er virkelig engasjerte supportere som vi håper vil komme tilbake til SpareBank1 Moss Ishall og støtte, heie frem gutta på isen denne vinteren. TAKK!

Les mer i Moss Avis

PS: Vi behøver flere personer som kunne tenke seg å hjelpe til under A-lagets hjemmekamper og håper at det finnes noen ishockey og/eller idrettsinteresserte personer der ute som vil hjelpe oss under kampene ifbm arrangementene av kampene hjemme. Du trenger ikke å stille opp hver gang. Arbeidsoppgaver kan være : Vakt, Inngangspersonell, Kiosk, Lag/Dommerservice/Sekretariat m.m.

Er du interessert send en mail til hh@kraakene.no så blir du kontaktet.

Mvh
Lars OddvarPrint artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!