Treners tanker før kampen mot Fana

Første hjemmekamp i serien står for tur

Revansjesugne gutter skal vise at de kan med enn de viste i forrige kamp. Fana skal få det tøft i SpareBank 1 Moss Ishall.

Oppdatert: (27.10.2012)


Foto fra Krusefoto
.
.
Etter kampen mot Gruner 2 sist tirsdag så vet vi at vinner på en «dårlig» dag hvor alle satt igjen med en følelse av at vi kan mye bedre, både iforhold til samhandling, trykk, energi og entusiasme. Det vil vi endre på til kampen mot Bergenslaget Lokomotiv Fana. Ingen av kampene denne sesongen blir enkle og dette er en kamp som føyer seg inn i de rekker. Vi må være spillemessig bedre enn sist kamp dersom vi skal holde poengene i Moss til søndag, men jeg er også helt sikker på at gutta er litt «revansjesugne» for å vise at vi kan bedre, så Fana skal få det tøft i SpareBank 1 Moss Ishall.

Vedr spillerstallen så er Gustav Runbjer usikker til kamp grunnet skade, men det gleder meg å meddele at Christoffer Westreng endelig er klar for å debutere i Moss hockey drakta. Troppen som skal spille tas ut etter en lett trening lørdag ettermiddag.

Videre håper jeg at Mossepublikummet støtter opp og vil komme for å støtte våre spillere på isen – og pucken droppes kl. 13:00 søndag 28.10 i SpareBank 1 Moss Ishall.

Mvh
Lars Oddvar


Print artikkel Skriv ut artikkelen
7/8. Oktober
Moss Hockey Elite 
Astor
Lør 17/Søn 14



































Ute banen: Stengt

Åpningstider:    09:00 - 21:00



Lag  KS P
1 Astor 0 0
2 Bergen Hockey 0 0
3 Hafrsfjord 0 0
4 Haugesund 0 0
5 Moss Hockey 0 0
6 Jutul 0 0
7 Ski 0 0
8 Storhamar 0 0
Se fullstendig tabell her