Referat seriekamp 9. desember

Moss Hockey - Grüner II 11-2 (2-1, 6-0, 3-1)

Moss Hockey fikk virkelig vist seg frem denne søndagen og både tempo og samspill satt som det skulle.

Oppdatert: (09.12.2012)Et meget utfyllende referat fra Moss Avis, som forøvrig fulgte kampen live, kan du lese her; Sterk hjemmeseierOg litt om trener Fjeldvang's tanker før kampen.Kjære Hockeyvenner!

"Én spiller gjør ikke et helt lag" heter det i et gammelt ordtak, og i overført betydning kan det brukes i hverdagen til vårt unge mannskap i I.L. Kråkene Moss Hockey.

Etter 8 spilte kamper og like mange seire, befester spillerne plassen på toppen av tabellen med 16 poeng, noe som har gitt gruppa selvtillit, inspirasjon og mer motivasjon. Oppgavene er like store i medgang som i motgang, så dette er noe vi i og rundt laget er veldig bevisste på, og jeg kan forsikre om at vi fortsatt har skøytene godt plantet på isen.

Når alt kommer til alt så er det poengene og prestasjonene som er det aller viktigste. Dette etterstreber vi ved å ha klare og tydelige mål, en tydelig spilleidè, fantastisk lagmoral, god disiplin og rett type respekt for motstanderen og oss selv.

Dette med rett type respekt for både lagkamerater, klubb og motstandere er noe jeg, sportssjef Anders Syversen og spillertroppen kontinuerlig har på dagsorden i treningshverdagen vår. Vi er i ferd med å skape gode holdninger som gjør at vi skal kunne takle medgang og motgang. Og akkurat nå kan vi glede oss over at vi har en sunn konkurransesituasjon i troppen. Det gir oss rett type «brensel» i siste halvdel av sesongen.

Nå venter 2-laget til 1 divisjonsklubben Grüner Hockey kommende søndag 09. desember kl. 17:15 i Sparbank 1 Moss Ishall. Vi har allerede spilt mot dette laget tidligere i år og det ble en mye tøffere kamp enn mange av oss hadde forutsett, noe som også resulterte i at vi måtte spille opp mot vårt beste for å ta med alle poengene hjem til Moss, hvilket vi klarte med resultatet 2 - 5.

Skal vi sørge for å beholde alle poengene i Moss etter denne kampen må vi heve oss minst 2 hakk spillemessig fra seieren vi hadde mot Skedsmo i sist kamp (endte 6-3 til oss), men det er jeg trygg på at vi skal klare.

Spillertroppen er stort sett fri for skader/sykdom pr dags dato, og de eneste usikre/forfall til kampen er Ole Andreas Johansen (jobb) og Christoffer Westreng usikker grunnet jobb.

Jeg håper mange mossinger vil ta turen til Sparebank 1 Moss Ishall førstkommende søndag for å heie frem spillerne på isen – vi trenger deres støtte!

Mvh
LoffenPrint artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!