Merittert back fra Tønsberg Vikings.

Spiller med Get erfaring har signert.

24 år gamle Alexander Olsen Syversen valgte å bli med på satsingen til Kråkene Moss Hockey.

Oppdatert: (12.8.2012)Tønsberg Vikings back Alexander Olsen Syversen (24) har nå tatt endelig beslutning om hvor han vil spille hockey kommende sesong, og valget falt på satsende I.L.Kråkene Moss Hockeys A-lag.

I dag fikk hovedtrener Lars Oddvar Fjeldvang og sportssjef Anders Syversen svaret de bare kunne håpe på, men ikke trodde var mulig - nemlig at den tidligere Tønsberg Vikings spilleren nå har valgt å signere med A-laget i Moss for kommende sesong.

Alexander Olsen Syversen forklarer på spørsmål om hvorfor det ble slik at han valgte spill i 2 divisjon med Moss fremfor Get-liga spill med Tønsberg Vikings kommende sesong?

- Jeg fikk tilbud om kontrakt fra Tønsberg Vikings i mai mnd, men vi kom dessverre ikke til enighet da og derfor ble valget nå at jeg ville være med på satsingen i Moss etter noe betekningstid. Det er også en medvirkende årsak at det er flere kjente i Moss som også gjorde at beslutningen gikk den veien, samt at jeg kjenner godt til hovedtreneren også fra min tid i Tønsberg, sier Alexander Olsen Syversen til I.L. Kråkenes nettredaksjon.

Nettredaksjonen tok også kontakt med sportssjef Anders Syversen og lagets hovedtrener Lars Oddvar Fjeldvang for å få kommentarer på denne signeringen.

- Vi signerer her en merittert back med over 70 kamper i eliteserien for Stavanger Oilers og Stjernen, så han vil definitivt bli en svært nyttig spiller for oss. I tillegg har han i likhet med Gustav Runbjer (som vi signerte forrige uke) også vært svært delaktig i at Tønsberg Vikings ble seriemesterere i 1 divisjon sist sesong, samt at de var begge delaktige i at Vikings kvalifiserte seg til Get-liga spill kommende sesong. Så vi er selvsagt svært glade for at siste brikken på backplass er på plass foran årets sesong, sier Sportssjef i I.L.Kråkene Moss Hockey Anders Syversen.

Lagets hovedtrener kommenterer følgende

-Jeg er selvsagt utrolig glad for å kunne presentere Alexander som ny spiller i Moss. Jeg kjenner jo godt til Alexanders kvaliteter både på isen og utenfor fra min tid i Tønsberg, så det er ingen tvil om at vi nå får en spiller som er svært dedikert og seriøs. Han vil også bli svært nyttig for laget hvor han kan dele av sin brede erfaring, til tross for sin unge alder, sier Lars Oddvar Fjeldvang.

Alexander vil ikle seg draktnummer 79 og går på is sammen med resten av laget til den første offiselle treningen for A-laget i ishallen i Moss søndag 19. august kl. 12:30, så jeg håper folk i Moss vil ta seg en tur til hallen for å se spillerpresentasjonen og bli litt bedre kjent med spillerne som etter trening vil være tilgjengelige for en prat med publikum og media i ishallens kafeteria, avslutter en entusiastisk Fjeldvang.

Vedlagt er Alexander Olsen Syversen fakta:

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=27806  Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!