Pressemelding

Moss Hockey med signering av ny back!

Gustav Runbjer fra Tønsberg Vikings velger Moss Hockey kommende sesong. 

Oppdatert: (23.7.2012)

Gustav Runbjer 23 år - moderklubb Huddinge Hockey
 
Det er en stor glede for oss å presentere den dobbelte seriemesteren i 1 divisjon og tidligere Tønsberg Vikings spiller Gustav Runbjer som i går kveld (mandag 22.07.12) signerte for I.L. Kråkene Moss Hockey ut sesongen 2012/2013, med opsjon for ytterligere 1 år. Dette ble klart etter at Runbjer takket ja til å være med på satsingen som klubben nå ønsker å gjøre i 2 divisjon. 

Runbjer er 23 år, er født og oppvokst i Huddinge i Sverige hvor han fra barnsben har gått gradene i Huddinge hockey frem til junioralder hvor han tok steget til Tønsberg og Norge. Han rakk som nevnt over i løpet av sine 3 sesonger med Vikings å ta 2 seriemesterskap i 1 divisjon, inkludert opprykket sist sesong til Get-ligaen med Vikings.

”Gjennom denne signeringen sikrer vi én av de siste brikkene som måtte på plass på forsvarssiden og er veldig glade for at Gustav ser på konseptet og klubbens målsetninger som så interessante at han velger å bidra med sin erfaring till det beste for både klubbens A-lag og ikke minst for å hjelpe de yngre i klubben, samt bidra til økt rekruttering til klubben”, sier en glad sportssjef for A-laget Anders Syversen - som videre sier han håper på ytterligere én signering på backsiden før stallen er komplett.

Litt om hva A-lagets hovedtrener mener om denne signeringen?
”Jeg har helt siden jeg tok over som hovedtrener vært veldig klar på at dersom noen av Tønsberg Vikings spillere ville spille for Moss, så måtte henvedelsen komme fra spillerne selv og kun fra de som evt ikke ville få tilbud om kontrakt fra min tidligere klubb, og nå som Gustav selv tok initativet til å ville spille for oss så var svaret mitt ekstremt enkelt å ta stilling til og jeg er derfor veldig glad for at Gustav har lyst og er motivert for å bidra her.

I Gustav får vi inn en forsvarsspiller med den ønskede erfaring, ferdighet og innstilling til ishockeyen både på og utenfor banen. I tillegg har han prestert på et høyt nivå i Norsk 1 divisjon i flere år som vi mener vil være til stor nytte for vårt A-lag, i tillegg til at han har en vinnerskalle og hater å tape”, sier en meget tilfreds hovedtrener Lars Oddvar Fjeldvang.

”Gustav har til tross for sin unge alder allerede fått meget verdifull erfaring og har ferdigheter som vi håper mange av våre yngre spillere på A-laget kan ta lærdom av, slik at vi sammen som lag og klubb kan oppnå de målsetninger som er satt av styret. Gustav har en oppofrende spillestil, som jeg vet at mange av motstanderne vi møter kommer til å få "kjenne" på kroppen og derav tror jeg også at han fort vil komme til å bli én publikumsfavoritt nettopp på grunn av sin tøffe spillestil. avslutter Fjeldvang.

For eventuelle spørsmål kontakt:
Hovedtrener A-lag Lars Oddvar Fjeldvang Mob: 414 16 602
Sportssjef A-lag Anders Syversen Mob: 452 84 960
Gustav Runbjer Mob: 941 67 551

Elite prospects:
http://eliteprospects.com/player.php?player=10548

 

Foto: André Heggheim
Print artikkel Skriv ut artikkelen
16-18. Mars
 Moss Hockey Elite
Kvalifisering 1. div
Billetter på Ticketco
Ute banen: ÅPEN

Åpningstider:    09:00 - 21:00Lag  KS P
1 Moss 28 69
2 Storhamar 28 63
3 Bergen 28 62
4 Hafrsfjord 28 37
5 Astor 28 31
6 Ski 28 30
7 Haugesund 28 26
8 Jutul 28 18
Se fullstendig tabell her

Vi streamer også 2. divisjon!